Medarbetare inom Kontorsservice till Life Science bolag i Stockholm

Medarbetare inom Kontorsservice till Life Science bolag i Stockholm

Din profil
Academic Resource söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom kontorsservice. Van med arbetsuppgifter med hög service. Arbetet som kontorsservice ställer höga krav på en utåtriktad personlighet, servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Du är driven och har förmåga att ta egna initiativ. Du trivs i mötet med människor, och har lätt för att skapa förtroende både mot kunder och dina kollegor i hela verksamheten, därav viktigt med god kommunikativ förmåga. Det är även stor vikt i att du har ett personligt driv och gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter. I rollen har du en lite allt i allo roll och det är viktigt att kunna ta egna initiativ.
Vidare bör du vara van med flexibilitet och snabbt kunna prioritera om ditt arbete utifrån verksamhetens behov. Kvällsarbete kan förekomma.
Personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, förmåga att arbeta självständigt och i grupp, stresstålighet och god samarbetsförmåga.

Du har en avslutad gymnasieutbildning och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Krav på körkort och det är meriterande om du har truckkort

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Sks0121

Sökord: kontorsservice kontorssupport gmp läkemedel office support order körkort truckkort kvalitet svenska engelska life science receptionist
Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Sks0121

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>