Teamleader / Skiftledare / Gruppchef till lager på läkemedelsföretag i Norrort

Academic Resource söker Teamleader/Skiftledare/Gruppchef till lager, logistik och distributions siten hos vår kund i läkemedelsbranschen. Tjänsten är en rekrytering med start enligt överenskommelse och placering i Märsta. Arbetstiderna är 07.30-16.15 och sker 7 dagar i veckan, därmed kan helgarbete förekomma.

Arbetsuppgifter:
I rollen har du personalansvar för en grupp Lageroperatörer. Det innebär att leda och fördela det dagliga arbetet, säkerställa att medarbetarna går kravställda utbildningar samt att genomföra utvecklings- och lönesamtal med respektive medarbetare.

Du kommer att delta vid implementeringar av ändringar och nya arbetsrutiner på siten,
utarbeta eller uppdatera instruktioner, hantera uppkomna avvikelser och se till att 5S-arbete bedrivs.

Arbetet kan även komma att innefatta deltagande vid inspektioner av myndigheter, kvalificerings- och valideringsarbete, och allt sker enligt GMP.
Arbetet innebär även att du är redo att operativt delta i skiftlagets arbetsuppgifter. Då fryst plasma som är en av huvudingredienserna utförs en del av arbetet i kyl- och frysrum. I arbetet förekommer även en del tunga lyft. Gruppens huvudsakliga arbete består i att säkerställa ett effektivt flöde av material till olika delar av verksamheten varje dag, dygnet runt.

Arbetsgruppens arbete innebär:
• Mottagning, registrering och inrapportering av leveranser
• Provuttagning för tester i externa laboratorier
• Uppvägning av råvaror
• Truckkörning

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande, alternativt en eftergymnasial utbildning. Du har minst 3 års erfarenhet av en roll med personalansvar. Arbetslivserfarenhet inom processindustrin är ett krav, såväl som erfarenhet av arbete enligt GMP. Språkkrav är svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav och det är önskvärt att du även har truckkort.

Ansvarskännande, noggrannhet och kvalitetstänkande är viktiga egenskaper i den här rollen. Vi ser gärna att du är en drivande och resultatinriktad person som kan utöva ett aktivt och tydligt ledarskap. Du ska ha goda ledaregenskaper och förmåga att kommunicera.


Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Osm0218

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
Sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: skiftledare gruppchef team leader arbets ledare läkemedel lager distribution logistik personalansvar gmp truck operatör process industri lediga jobb stockholm märsta

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Osm0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb