Strukturerad administratör med avancerade kunskaper i Word och Excel

Academic Resource söker dig med mycket goda kunskaper i framför allt Word men även Excel och övriga Office-paketet. Du är van att arbeta i en dokumentationsintensiv arbetsmiljö och arbetar dagligen på ett effektivt och vant sätt i Office-paketets olika program. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med eventuell förlängning, med start omgående eller enligt överenskommelse och placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
I den här rollen arbetar du med datorn som främsta verktyg i en organisation med stor omsättning på dokumentation. Du arbetar i första hand i Office-paketet, främst Word, med t.ex. korrigering, flytta information mellan olika dokument och program, korrigera formalia, hantera och ändra mallar samt organisering och arkivering av dokumentationen på ett strukturerat och välorganiserat sätt.
Du arbetar mot tidvis korta deadlines i ett högt tempo, och därför krävs arbetslivserfarenhet av liknande arbete som beskrivs ovan.

Erfarenhet och kvalifikationer
• Universitets-/Högskoleutbildning alternativt yrkesskoleutbildning till exempelvis Bibliotekarie, Sekreterare, Medicinsk sekreterare, Advokatsekreterare eller annan utbildning med fokus på data och administration.
• Avancerade kunskaper och van användare av Office-paketet, samt god datorvana i övrigt
• God vana att arbeta mot deadlines
• Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
• Serviceorienterad och stresstålig

I den här rollen ser vi en person som är trygg i sin förmåga avseende arbete i Office-paketet, och är van och trivs i en arbetssituation med tidvis korta deadlines och högt tempo. Du är serviceorienterad då du bidrar med din administrativa förmåga till olika delar av organisationen, och har god förmåga att driva ditt eget arbete självständigt. Vidare är du en positiv person som bidrar till gruppen.

Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Word0618

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: administratör word excel office paketet admin dator vana dokumentation documentation bibliotekarie sekreterare medicinsk sekreterare advokatsekreterare läkarsekreterare vd assistent orderhantering data arkivering struktur word excel office lediga jobb stockholm dokumentation hantering organisera

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Administration

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Word0618

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb