Skiftledare / Gruppchef inom läkemedelsproduktion

Academic Resource söker Skiftledare/Gruppchef till produktionen hos vår kund, ett läkemedelsföretag i Stockholm. I rollen ingår den dagliga ledningen av gruppens arbete såväl som personalansvar och deltagande i det operativa arbetet vid behov. Tjänsten är en rekrytering med start enligt överenskommelse och placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
I rollen har du ansvar för en grupp operatörer i produktionen. Det innebär att leda och fördela det dagliga arbetet, säkerställa att medarbetarna går kravställda utbildningar samt att genomföra utvecklings- och lönesamtal med respektive medarbetare.

Vidare ser du till att 5S-arbete bedrivs, hanterar uppkomna avvikelser, utarbetar eller uppdaterar instruktioner samt deltar vid implementeringar av ändringar och nya arbetsrutiner. Arbetet innebär även att du är redo att operativt delta i skiftlagets arbetsuppgifter, som kan förekomma i både kyl- och frysrum samt innebära en del tunga lyft. Arbetet kan även komma att innefatta deltagande vid inspektioner av myndigheter, kvalificerings- och valideringsarbete, och allt sker enligt GMP.

Erfarenhet och kvalifikationer
• Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll med personalansvar
• Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande
• Arbetslivserfarenhet inom processindustrin
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• B-körkort
• Truckkort (meriterande)
• Erfarenhet av arbete enligt GMP (meriterande)

Ansvarskännande, noggrannhet och kvalitetstänkande är viktiga egenskaper i den här rollen. Vi ser gärna att du är en drivande och resultatinriktad person som kan utöva ett aktivt och tydligt ledarskap. Du ska ha goda ledaregenskaper och förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Vidare är du en trygg person som skapar god teamkänsla.


Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Inks0518

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
Sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: skiftledare gruppchef team leader arbetsledare läkemedel produktion tillverkning industri distribution logistik personalansvar gmp truck operatör process industri lediga jobb stockholm

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Inks0518

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb