Senior Redovisningskonsult till Friskvårdsföretag i Solna

Academic Resource söker för kunds räkning en självgående senior Redovisningskonsult till ett friskvårdsföretag i Solna. Rollen innebär bland annat att stötta redovisningschefen i diverse redovisningsrelaterade frågor och man ingår i en grupp på ca 4-6 personer.

Detta är en unik möjlighet för dig som vill samla på dig mer erfarenhet från en ekonomiavdelning på medelstort företag med hälsa och välmående i fokus!

Ansvarsområden
· Bokslutsarbete
· Löpande bokföring
· Moms och skatt
· Inventarier
· Periodiseringar
· Fakturering
· Avstämningar
· Övriga sysslor som kan förekomma på en ekonomiavdelning

Utöver detta så är man ett stöd i att strukturera upp och ta fram mer effektiva och nya rutiner på avdelningen.

Erfarenhet och Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som senior redovisningsekonom och är helt självgående i bokslutsprocessen (månads- och årsbokslut). Du bör ha ett starkt driv, en positiv inställning och vara initiativrik samt snabblärd. Du är orädd och trygg i dig själv med förmågan att driva egna frågor och lösa problem. Har du erfarenhet av Fortnox så är det meriterande.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med omgående tillsättning, pågår tillsvidare (oklart exakt hur länge). Funkar bra om man är underkonsult och vill fakturera genom eget företag.
Omfattningen är på heltid med placering i Solna.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: red0218

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Tara Soltani
tara.soltani@academicresource.se

Sökord: Redovisningsekonom ekonom ekonomijobb redovisning redovisningskonsult bokslut löpande bokföring årsredovisningar konsult moms skatt ekonomiavdelning Stockholm Academic Resource

We take you further

Region
Solna

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
red0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb