Sektionschef / Avdelningschef till Logistikcenter på läkemedelsföretag

Academic Resource söker nu Sektionschef/Avdelningschef till Lager- och logistikfunktion hos vår kund, ett läkemedelsföretag. Rollen är mångfacetterad och innefattar allt från intern och extern kommunikation till personal- och arbetsmiljöfrågor. Tjänsten är en rekrytering på heltid med placering i Märsta och start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
I rollen som sektionschef kommer du att ha personalansvar för 25-30 medarbetare. Du kommer att leda och planera det dagliga arbetet inom lager, logistik, provtagning och uppvägning av kemikalier inom processindustrin. Som sektionschef leder och ansvarar du för registrering av inkommande varor i företagets lagersystem. Utöver detta ingår uppdatering av styrdokument samt kontinuerligt arbete med målstyrning.

Erfarenhet och Kvalifikationer
Vi söker en person som i tidigare roller arbetat med budgetering och uppföljning av denna, samt har god erfarenhet av personalansvar. Vidare har du:

• Erfarenhet av arbete som Chef inom logistik/produktion
• Erfarenhet av arbete med GMP/GDP
• Tidigare erfarenhet från läkemedelsbranschen
• Erfarenhet av LEAN/5S
• B-körkort, tillgång till bil samt truckkort
• Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Erfarenhet av arbete i SAP och Officepaketet (meriterande)

I rollen som Sektionschef/Avdelningschef ser vi en kommunikativ och måldriven person, som har förmågan att engagera människor och vara förtroendeskapande. Vi söker dig som har ett strukturerat och tydligt arbetssätt och dessutom förmågan att representera vår kund i externa sammanhang.

Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Osc0318

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
Sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: sektionschef avdelningschef chef ledare team leader arbets ledare läkemedel lager distribution logistik personalansvar gmp truck operatör process industri lediga jobb stockholm märsta

we take you further

Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Osc0318

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb