Redovisningskonsult till Athene Group

Vi söker en senior redovisningskonsult till Athene Group som är en spännande redovisningsbyrå som sitter i fina lokaler på Östermalm. Du kommer att arbeta brett med diverse kunder inom olika branscher och ingå i ett team på 4 personer.

Arbetsuppgifterna
• Avlasta redovisningschefen och arbeta med kvalitetssäkring
• Handleda juniora medarbetare
• Upprätta bokslut och årsredovisning
• Löpande redovisning
• Rapportering till kund
• Skattedeklarationer
• Kontakt med bolagsverket och skatteverket
• Delaktig att utveckla nya arbetsrutiner och förbättringsprocesser

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en ekonomisk gymnasieutbildning eller liknande. Du har minst 5-6 års erfarenhet av liknande roll som ekonom på ett mindre eller medelstort bolag.
Väldigt viktigt är att du tycker om att ha kontroll och är noggrann samt har känsla för detaljer och ordning. Du är en positiv lagspelare men kan även jobba självständigt. Du är utåtriktad och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Athene Group erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små-, medelstora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare inom ekonomi.

Tjänsten är en rekrytering med direktanställning hos kund samt avser heltid. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Start gärna så fort som möjligt.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: redat0218

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Tara Soltani
tara.soltani@academicresource.se

Sökord: Redovisningsekonom ekonom ekonomijobb redovisning redovisningskonsult bokslut löpande bokföring årsredovisningar konsult kund rapportering moms skatt Stockholm Academic Resource

We take you furtherRegion
Östermalm

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
redat0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb