Redovisningsekonom till fastighetsbolag

Vi söker en redovisningsekonom / förvaltningsekonom till ett hyresbolag. Tjänsten är en rekrytering på heltid med start så fort som möjligt. De sitter i ljusa och moderna lokaler centralt i stan. Du kommer att arbeta i team tillsammans med fastighetsförvaltare, bostadskonsulenter och fastighetstekniker i specifika uppdrag.

Rollen innebär att självständigt sköta den ekonomiska förvaltningen för ett antal bolag och följa de leveranskrav som finns angivna i kundernas förvaltningsavtal. Bolagsformerna varierar och innefattar bl a aktiebolag och enskilda firmor. Du rapporterar till avdelningschefen.

Arbetsuppgifter:
• Löpande redovisning och bokföring samt rapportering
• Betalningar
• Deklaration och Skatt
• Bolagsadministration
• Kontakter med myndigheter, revisorer, banker
• Övriga arbetsuppgifter som att driva interna utvecklingsprojekt, genomföra särskilda analyser och utredningar, agera backup för övriga förvaltningsekonomer mm.

Vi söker dig som har minst en 3-årig ekonomisk gymnasieutbildning med 3-5 års erfarenhet av redovisning inom fastighetsområdet och har hunnit skaffa dig en grundtrygghet i din yrkesroll. Du har kunskap inom lagstiftning som berör verksamheten och är en van användare av Office och särskilt Excel. Vi ser gärna att du är systemintresserad och en van användare av UBW (fd Argresso). Du har också erfarenhet av att använda program som Norstedts Bokslut och Norstedts Skatt.

Som person ska du ha en vilja att utvecklas, vara strukturerad, noggrann och kunna förmedla ekonomisk information på ett tydligt sätt. Du har god förmåga att skapa relationer genom ödmjukhet och tålamod och kan förklara och förmedla ekonomisk information på ett tydligt sätt. Du har hög arbetskapacitet och vet hur man prioriterar bland en stor mängd av olika arbetsuppgifter. Vidare har du hög integritet och förmåga till problemlösning. Vi ser gärna att du är van vid en miljö där man hjälper varandra och att du är en lagspelare.

Om organisationen
Du kommer att få möjlighet att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Det är ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang.

Tjänsten är en rekrytering på heltid med start omgående.

Ansökan
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: förek0818

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Nathalie Fernandez på:
nathalie.fernandez@academicresource.se

Sökord: stockholm city redovisningsekonom ekonom ekonomijobb ekonomi skatt moms deklarationer löpande redovisning bokföring förvaltningsekonom rapportering betalningar rekrytering heltid

We take you further

Region
Stockholm

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
förek0818

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb