Redovisningsekonom till Stureplansgruppen

Academic Resource söker en redovisningsekonom till Stureplansgruppen som är verksamma inom restaurang och nöjesindustrin. Koncernen är en av Sveriges ledande aktörer inom branschen och sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.
Du kommer att ansvara för några av bolagen inom koncernen och arbeta med all ekonomi i dessa bolag från ax till limpa. Vidare kommer du i ditt dagliga arbete att bidra till utveckling av nya rutiner och arbetssätt för redovisningen. Du ingår i en redovisningsgrupp och rapporterar till teamledare/ekonomichef.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att bestå av:
• Löpande bokföring, utredningar och redovisningsfrågor samt kontakt med driftschefer och andra i de bolag som redovisningen avser
• Avstämningar och periodiseringar
• Upprätta månadsbokslut
• Kund- och leverantörsreskontra
• Resultatanalyser
• Även årsredovisningar, årsbokslut och inkomstdeklarationer

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande och rådgivande roll där du får stötta och supporta verksamhetscheferna i olika redovisningsfrågor. Du får mycket eget ansvar på en ekonomiavdelning som är i ständig rörelse. Vidare kommer du att sitta i en grupp med stark teamkänsla där alla bidrar till sitt i det dagliga arbetet för att hjälpas åt. Det är en fartfylld miljö med stor utvecklingspotential.

Vem trivs här?
I denna roll trivs du som har lätt att få kontakt med människor och har ett samarbetsorienterat arbetssätt. Vidare är du resultatinriktad och lösningsfokuserad och kan arbeta självständigt inom givna ramar. Du har en stor drivkraft som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Vi ser gärna att du har minst 1 års erfarenhet från liknande arbete och helst en YH utbildning inom ekonomi. Det är viktigt med vana av att arbeta självständigt och ta ansvar för att följa upp resultatet. Vi ser det som mycket positivt om du har intresset och förmågan att lyfta blicken och bidra till att de interna processerna i gruppen utvecklas och förbättras. För att lyckas i rollen krävs att du har ett stort intresse för analyser, redovisning och bokslutsarbete med tillhörande rutiner och processer.

Tjänsten är en rekrytering, vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund. Start gärna så fort som möjligt.

Stämmer du in på profilen?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: spg0218

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Nathalie Fernandez
nathalie.fernandez@academicresource.se

Sökord: Redovisningsekonom ekonom controller controlling ekonomijobb rådgivning kund redovisning redovisningskonsult bokslut löpande bokföring avstämningar periodiseringar årsredovisningar årsbokslut analyser resultatanalyser resultat rekrytering tillsvidare Stureplan Stockholm Academic Resource

We take you further!

Region
Östermalm

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
spg0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb