Redovisningsansvarig / CFO till Doxa

Vi söker en Redovisningsansvarig / ekonomichef till Doxa som är ledande inom sin bransch. I rollen kommer du att ansvara för bl.a analys, uppföljningsarbete och rapportering samt det löpande bokföringsarbetet inkl löneadministration, fakturering och betalningar. Du har stor möjlighet att påverka rollen och bolaget då de befinner sig i en förändringsfas. Rapportering sker till CEO.

Arbetsuppgifter
• Budget och prognosarbete
• Rapportering till ledning och styrelse
• Framtagande av månatliga rapporter, nyckeltal och analyser av dessa
• Analys och framtagande av bokslutsunderlag och bokslut i samarbete med andra parter
• Driva och kvalitetssäkra processerna kring analyser och uppföljningsarbete
• Driva diverse lönsamhetsfrågor
• Ansvara för och hantera löneadministrationen, kund- och leverantörsreskontra, bokföring och betalningar

Profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi med minst 5 års erfarenhet från controlling och/eller redovisning gärna från ett mindre eller medelstort bolag. Det är meriterande med erfarenhet av ERP-system samt goda kunskaper i Excel. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt då mycket kommunikation sker med utlandet. Du ska tycka att det är stimulerande att göra både hantverket och även de mer strategiska ekonomiska arbetsuppgifterna.

För att passa in i rollen bör du ha ett starkt driv, en positiv inställning och vara initiativrik samt snabblärd. Du är orädd och trygg i dig själv med förmågan att driva egna frågor och lösa problem. Vidare är du leveranssäker och trivs i en roll som präglas av lågt och högt arbete. Vi ser gärna att du är öppen för att arbeta i en föränderlig organisation.

Tjänsten är placerad i Uppsala med start omgående.

Ansökan
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: bc0818

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Hanan Toutoundji på:
hanan.toutoundji@academicresource.se

Sökord: budget prognos excel business controller rapportering redovisning bokslut löneadministration accounting ekonom kalkyl


Region
Uppsala

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
bc0818

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb