Lönekonsult till byrå

Har du erfarenhet av lönearbete och har ett intresse för moderna arbetssätt? Vi söker nu dig som vill arbeta som lönekonsult till affärsområdet Payroll. Vår kund söker lönekonsulter både till kontoret på Lindhagen och Upplands Väsby.

Som lönekonsult har du helhetsansvaret för dina kunder gällande leveransen av deras lönehantering. Det innebär att du hanterar vissa delar själv och samarbetar tätt med verksamheten i Rumänien. Du deltar i kundmöten, har kontakt med kundernas anställda och strävar efter att utveckla leveransen och kundrelationen.

Dina arbetsuppgifter

• Kundansvar för dina kunder
• Löneberedningsrutiner och löpande lönearbete
• Delta i driftsmöte med kund
• Kunskap i anställningsformer och kollektivavtal
• Löneformer och lönedelar i lag och avtal
• Aktivt arbeta för effektiviseringar och proaktivitet
• Delta vid implementering/utförande av företagets processer och strategier

Vem är du?

Vi söker dig med mycket goda kunskaper och minst 2 års erfarenhet av lönehantering, meriterande är erfarenhet av systemen Agda och Hogia. Som konsult behöver du vara en affärsmässig och ansvarstagande rådgivare som trivs att arbeta med moderna arbetssätt och IT-system. Du tycker om att samarbeta i team, tar fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och är van vid att ha kunden i fokus. Du kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Du erbjuds

Ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket, både på kontoret och i företaget. Byrån är ledande i branschen på digitalisering och automatisering av processer och har byggt upp en väl fungerande nearshoringverksamhet i Rumänien där delar av arbetet utförs.

Du blir en del av ett team med hög kompetens och engagemang där man drivs av att vilja göra något bra tillsammans. Kunderna är många och olika, både svenska och internationella, vilket gör att man får variation och lär sig nytt. Företaget har också en egen utbildningsakademi för kontinuerliga kompetensutveckling. Som lönekonsult har du också möjlighet att certifiera dig hos Srf till auktoriserad lönekonsult.

Om företaget

Byrån är en ledande Nordisk leverantör av outsourcingtjänster inom redovisning, lön, HR och finansiell rådgivning för över 20.000 företag. Vi arbetar för att förenkla och stödja verksamheter i deras tillväxt. Företaget har totalt 2.500 anställda i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Rumänien. I Sverige finns vi i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och har 350 anställda med en omsättning på 350 miljoner kronor.

Tjänsten är en rekrytering med direktanställning hos kunden samt avser heltid. Placering Infra City (Upplands Väsby) eller Lindhagen (Stockholm City). Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.


Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: lon17

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Tara Soltani på: tara.soltani@academicresource.se

Sökord: ekonomi lön löneadministratör administration lönekonsult hogia agda ekonomijobb

We take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
lon17

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb