Lönekonsult till Fortner

Vi söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande lönekonsult till Fortners kontor i Kista. I rollen som lönekonsult hos Fortner kommer du att göra löner för kontoret i Kista och även för kunder som tillhör kontoret vid Globen. Du kommer att få arbeta på ett företag där automatisering och effektivisering står högt på agendan. Att arbeta som lönekonsult hos Fortner ställer höga krav på servicekänsla och engagemang då du kommer att vara både bollplank och rådgivare för dina kunder. Du kommer att ansvara för lönehanteringen men för vissa lönekunder görs även redovisning så därför krävs samarbete med både löne- och redovisningsgruppen på byrån. Fortner består av ett drivet och glatt gäng som tycker om att arbeta tillsammans. Arbetet sker i lönesystemet Kontek och försystemet Flex. Lönegruppen består idag av 7 lönekonsulter och en teamledare.

Ansvarsområden
• Lönehantering av flera olika kunder med olika avtal, regler och olika verksamheter
• Hantering av nya kunder
• Hantering av kunder som slutar
• Mottagande av uppgifter från kunder i ärendehanteringssystem

Din profil
Vi söker dig som har en YH-utbildning med minst 2 års erfarenhet av lönehantering. Det är meriterande om du arbetat som lönekonsult på byrå tidigare. Du har goda kunskaper inom löner och kan agera rådgivande till de kunder du arbetar med. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel, samt är flytande i såväl svenska som engelska. Som person har du en förmåga att leverera i dina arbetsuppgifter och tycker om att samarbeta i team. Vidare söker vi dig som snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är van vid att ha kunden i fokus.

Du erbjuds
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3-6 månader med stor chans till förlängning. Omfattningen är på heltid med start så fort som möjligt. Du erbjuds en utvecklande roll som lönekonsult med stort eget ansvar på en trevlig arbetsplats där man hjälps åt för att alltid göra sitt bästa för varandra och Fortners kunder.

Om verksamheten
Fortner är en växande redovisningsbyrå som hjälper sina kunder med allt som rör ett företags ekonomi. De ligger långt fram i den digitaliseringsprocess som pågår i branschen. Deras konsulter arbetar kvalificerat med granskning och kontinuerlig utveckling. Vill du vara med och skapa nya arbetssätt och normer inom branschen? Då är det företaget för dig - Det är ett kontor i framtiden! Visionen är att bli helt digitala men ha kvar våra mänskliga råd.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: lonfor0418

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Nathalie Fernandez på: nathalie.fernandez@academicresource.se

Sökord: ekonomi lön löneadministratör administration lönekonsult kontek flex avtal konsult redovisningsbyrå

We take you further

Region
Kista

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
lonfor0418

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb