Laboratorieingenjör QC Nattskift till läkemedelsföretag i Stockholm

Academic Resource söker Laboratorieingenjör till nattskiftet på Quality Control avdelning hos vår kund i läkemedelsbranschen. På nattskiftet förekommer helgarbete men man arbetar aldrig fler än fyra dagars sammanhängande nattpass (20.00-08.00). I rollen kommer du att arbeta med analyser för kvalitetskontroll i laboratoriemiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och placering i Stockholm.

Som Laboratorieingenjör QC på nattskiftet kommer du att arbeta väldigt självständigt med många olika arbetsuppgifter och analyser. Du sitter centralt i organisationen vilket innebär ett direkt samarbete med allt från produktion, projektledning och validering till frisläppning av färdig produkt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Utföra biokemiska analyser i laboratoriemiljö analyser så som neflometri, flamfotometri, spektrofotometri
• Ansvara för att analyserna uppfyller GMP och myndighetskrav
• Kontrollera produktionsprocessens kvalitet och leverera provsvar med kort ledtid
• Dokumentation av utfört arbete

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet av laborativt arbete från utbildning eller genom tidigare anställningar. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av nattarbete. Arbetstempot är tidvis högt och det är viktigt att du kan planera ditt arbete men ändå vara flexibel för omprioriteringar.
Du har relevant högskole-/universitetsutbildning, exempelvis BMA, molekylärbiolog, biokemist eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av GMP och läkemedelsindustrin samt färdigheter inom dessa analystekniker: neflometri, flamfotometri, spektrofotometri. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Din profil
I den här rollen ser vi en person som är noggrann, serviceinriktad och stresstålig i sitt arbete. Du trivs med att självständigt planera och utföra ditt arbete samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Vidare har du en förmåga att arbeta systematiskt och analytiskt.


Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Oln0118

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Fanny Sylwander
fanny.sylwander@academicresource.se

Sökord: laboratorie labb ingenjör qc quality control analyser gmp kvalitet kontroll biokemi bma molekylär biologi kemi läkemedel industri produktion process pipettering frisläppning lediga jobb stockholm labb life science neflometri flamfotometri spektrofotometri natt skift

we take you further!


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Oln0118

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb