Kvalitetssäkrare QA med inriktning Release till läkemedelsföretag i Stockholm

Academic Resource söker nu Kvalitetssäkrare till kvalitetsavdelningen (QA) hos vår kund, ett läkemedelsföretag i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag till årsskiftet med eventuell förlängning, och start omgående eller enligt överenskommelse och placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Kvalitetssäkrare arbetar du nära produktionen och deltar aktivt i utvecklings- och projektuppdrag. Vidare arbetar du med release av råvaror, tabletter och färdigvara, samt medverkar i och godkänner utredningar av kvalitetsavvikelser och korrigerande åtgärder (CAPA). Du kommer även att granska och godkänna styrande och redovisande dokument, och kontakt med kund förekommer enligt kvalitetsavtal. Befattningen innebär även att arbeta med att sammanställa APR/PQR.

Erfarenhet och kvalifikationer
• Relevant akademisk utbildning med examen motsvarande minst 4 års studier
• Erfarenhet av kvalitetssäkring inom läkemedelsindustrin eller likvärdigt arbete
• Goda kunskaper inom Officepaketet
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, i både svenska och engelska

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam och arbetar metodiskt och noggrant. Du har en hög grad av serviceinriktning och tycker om att ta egna initiativ. Vidare kan du planera ditt arbete självständigt, men också vara flexibel då behov uppstår. För att du skall trivas i rollen som Kvalitetssäkrare hos vår kund bör du tycka om att arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och högt tempo.

Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Rk0518

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
Sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: kvalitetssäkrare kvalitet säkring qa release läkemedel industri tillverkning produktion quality assurance capa avvikelse utredning utredare tablett apr pqr sop gmp pharmaceutical industry civilingenjör apotekare farmaceut lediga jobb stockholm

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Rk0518

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb