Kvalitetsingenjör / QA mikrobiologi på Octapharma

Academic Resource söker nu Kvalitetsingenjör till sektionen Sterility Assurance hos vår kund Octapharma. Man ansvarar inom sektionen för kontroll och support mot produktionen och QC laboratorierna enligt gällande myndighetskrav för att säkerställa rätt GMP nivå. Tjänsten är en rekrytering med start enligt överenskommelse och placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten som Kvalitetsingenjör innebär i huvudsak att ansvara för och delta i mikrobiologiska avvikelseutredningar samt vara ett stöd till befintlig produktion avseende mikrobiologisk kompetens. Du interagerar med flera funktioner internt och har stor förståelse för såväl de mikrobiologiska som tekniska processerna i företaget, samt mycket god förståelse och erfarenhet av GMP.

Erfarenhet och kvalifikationer
• Relevant högskoleexamen inom mikrobiologi eller motsvarande
• Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete inom läkemedelsindustrin
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• Erfarenhet av att effektivt leda och driva avvikelseutredningar
• Erfarenhet av att följa gällande kvalitets- och GMP regler
• Goda datakunskaper (Word och Excel)

Till rollen som Kvalitetsingenjör söker vi en kunnig person som med energi och engagemang bidrar till en ökad kvalitet och effektivitet, samt kan driva förbättringar inom organisationen.
Personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, god samarbetsförmåga samt god förmåga till prioritering och planering av ditt arbete.

Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Oki0518

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: octapharma pharmaceuticals qio kvalitetsingenjör kvalitet qa ingenjör quality assurance stockholm läkemedel qc steility assurance mikrobiologi avvikelse hanterare utredare produktion hygien capa mikrobiologi myndighet sterility assurance leda samordna gmp cgmp naturvetenskaplig lediga jobb life science

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Oki0518

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb