Kontorsansvarig / Ekonomiassistent till EFO AB

Vi söker för EFOs räkning en positiv kontorsansvarig / ekonomiassistent. Tjänsten är ett vikariat på 1 år, heltid. De är belägna mitt inne i city i fina trivsamma lokaler. Det är en bred roll där du kommer bland annat få arbeta med stora delar av ekonomin och få en bred inblick i hur företaget arbetar. EFO är ett bolag med en härlig stämning på kontoret som du kan bli en del av!

Arbetsuppgifter
• Kund- och leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Fakturering
• Administration
• Rapportering till myndigheter
• Ansvar av kontorets utseende och funktion
• Växel/Besökare
• Anordna extern och intern representation
• Förberedelse konferenser
• Bokning av resor
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som kontorsansvarig samt ett intresse för att arbeta med ekonomi. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift. Du behöver behärska Office-paketet. Det är meriterande om du har kunskaper i Hogia eller andra ekonomisystem.

Som person är du social, engagerad, trevlig, lösningsorienterad, självständig och positiv. Du gillar att ta eget ansvar och är bra på att planera, prioritera och organisera ditt arbete.

Om organisationen
Efo är en av Sveriges största aktörer gällande internationell handel med biobränslen och restavfall, som blir till värme, varmvatten och elektricitet i våra ägares anläggningar över hela Sverige. I det globala kretsloppet bildas det dagligen restprodukter som på vissa marknader är ett problem – men samtidigt på andra marknader blir en viktig resurs, vari Efo är länken som knyter dessa samman dels genom vårt stora kontaktnät i världen men också genom vår stora logistikkompetens. Efo är ett stor företag med en omsättning på nära en halv miljard men i en liten kostym, ett företag med god stämning och högt i tak, i en spännande bransch där det händer mycket. De sitter centralt på Kungsgatan med fina nyrenoverade lokaler.

Tjänsten är ett vikariat på heltid. Med start 1 november med längd på 1 år.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: efo0918

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Stina Nordin
stina.nordin@academicresource.se

Sökord: Stockholm city redovisningsassistent ekonomiassistent löpande bokföring reskontra leverantörsreskontra ekonom ekonomijobb ekonomi administration fakturor fakturering heltid vikariat


We take you further


Region
City

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
efo0918

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb