Konsultchef inom rekrytering och sälj till Academic Resource

Academic Resource växer med stormsteg. Vi behöver tillskott i teamet och söker nu en konsultchef internt inom vårt affärsområde Ekonomi och Finans. Den vi söker är en säljande, driven, prestigelös och målinriktad person med förmåga att bygga relationer och som gillar att ha personalansvar och samtidigt arbeta med försäljning och rekrytering.

Du blir en del av ett härligt team som idag består av två konsultchefer, två rekryterare och en researcher. Vi arbetar tätt tillsammans som team och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Vi sitter i fina lokaler på Norr Mälarstrand.

Ansvarsområden
• Kundansvar och merförsäljning där du självständigt ansvarar för att etablera nya, samt bibehålla befintliga affärsrelationer
• Kravprofilstagning
• Ansvarig för att följa upp och coacha konsulterna ute på uppdrag
• Personalansvar för uthyrda konsulter
• Administration och löpande personalhantering
• Vid behov hålla i intervjuer

Du kommer att arbeta gentemot en fastställd budget. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har förmåga att prioritera rätt. Det är viktigt att du är en relationsbyggare och van att arbeta med långsiktiga processer inom försäljning. Du rapporterar till affärsområdeschef.

Profil
Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet som konsultchef alternativt som ekonom. Det är meriterande om du har arbetat inom bemanningsbranschen eller i en säljdriven organisation.

Vi erbjuder
Söker du en utvecklande roll inom bemanningsbranschen är detta rätt för dig! Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats och välrenommerat företag under starkt tillväxt som arbetar utifrån värdeorden Långsiktighet, Engagemang och Värdeskapande. Arbetet innebär både uppsökande försäljning och merförsäljning till befintliga kunder mot framförallt ekonomiansvariga på företag.

Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett expansivt bolag!

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning. Önskat tillträde enligt överenskommelse.

Om Academic Resource
Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Administration, Ekonomi & Finans, samt Life Science. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen.

Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön.


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: KC18

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig affärsområdeschef, Madelene Lindskog Örn på madelene.lindskog-orn@academicresource.se

We take you further

Sökord: konsultchef rekryterare researcher HR ekonomi personal sälj administration bemanning rekrytering


Region
Kungsholmen

Affärsområde
Administration

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
KC18

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb