Junior Ordermottagare / Kundsupport med intresse för ljud och teknik

Academic Resource söker nu junior teknisk Ordermottagare / Kundsupport till vår kund Sennberg, som marknadsför ljudprodukter riktade till professionella kunder såsom installatörer, studior, broadcasting och industri.

Är du en serviceinriktad och tekniskt intresserad person med god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer? I den här rollen får du möjlighet att arbeta i ett stabilt och välrenommerat företag i en kreativ bransch! Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning hos vår kund för rätt person, och placering på Kungsholmen i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Ordermottagare/Kundsupport har du kontakt med professionella kunder som köper produkter såsom audiokontakter, akustikmaterial, kablar, mikrofoner, mätinstrument, högtalare, förstärkare, hörslingor och mikrofonbommar. Hela produktportföljen utmärks av högkvalitativa produkter och välkända varumärken. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a:

• Order och offerthantering i vårt affärssystem
• Ordermottagning, försäljning, offertuppföljning i första hand via telefon och mail
• Teknisk support och information till våra kunder
• Design av hörslingor

Din profil
Vi söker dig som är i början på din karriär och vill utvecklas vidare inom teknikbranschen med fokus på service och sälj. Du har gärna grundläggande kunskaper i ellära och elektronik, exempelvis från gymnasieutbildning eller tidigare erfarenhet och ett intresse för ljudteknik, men det är inget krav. Vidare har du goda IT kunskaper och behärskar svenska flytande i tal och skrift, samt ha goda kunskaper i engelska. Du lägger stor vikt vid att bemöta kunderna med en hög servicenivå.

I den här rollen ser vi en person som är positiv, engagerad och har en mycket god förmåga att skapa och vårda långsiktiga relationer med kunderna. Vidare har du egen drivkraft och kan ta initiativ i ditt arbete.

Sennberg erbjuder dig
• En grundlig introduktion med intern utbildning och marknadsmässiga villkor
• Ett stabilt och mycket välrenommerat företag
• Arbete med mycket frihet under ansvar
• Stora möjligheter till personlig utveckling
• Platt organisation med korta beslutsvägar
• En god arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater


Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Sis1117

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.Forsberg@academicresource.se

Sökord: inne säljare b2b account manager kund support service teknisk ljud teknik akustik order offert hantering mottagning it musik stockholm lediga jobb

we take you further!


Region
Stockholm

Affärsområde
Administration

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Sis1117

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>