Gruppchef / Sektionschef till framtida tjänster på QC avdelning på läkemedelsföretag

Academic Resource söker Gruppchef/Sektionschef till framtida tjänster på QC laboratorium hos vår kund i läkemedelsbranschen. I den här rollen kommer man ha personalansvar för en grupp om ca 10-15 personer där man leder, planerar och fördelar arbetet i den dagliga verksamheten. Tjänsten kommer vara ett långsiktigt uppdrag med tillträde enligt överenskommelse och placering i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
I personalansvaret för sektionen ingår utöver att leda, planera och fördela arbetet i den dagliga verksamheten även medarbetarsamtal, lönesamtal samt rapportering i personalsystem.
I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för:

• Leverans av analysresultat enligt överenskomna ledtider och kontinuerligt förbättra dessa
• Analysmetoder, instrument och övrig utrustning inom sektionen inkl. kvalificering
• Att verksamheten efterlever externa och interna krav inom GMP
• Gruppens förbättringsarbete
• Att arbetsmiljöarbetet bedrivs i enlighet med arbetsmiljödelegat
• Att personalen vidareutvecklas inom sektionens kompetensområde

Erfarenheter och kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2 års chefserfarenhet eller motsvarande erfarenhet från ledande roller. Du har akademisk utbildning inom molekylärbiologi, kemi eller bioteknik, samt har tidigare erfarenhet av laborativt arbete enligt GMP. Tidigare erfarenhet av arbete i LEAN-kultur är meriterande. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska.

Du är en god kommunikatör och en drivande och resultatinriktad person, som kan utöva ett aktivt och tydligt ledarskap. Vidare är du ansvarskännande, noggrann och har en hög kvalitetsmedvetenhet.


Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Sgqc0718

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.forsberg@academicresource.se

Sökord: sektions chef ledare labb laboratorie qc läkemedel gmp molekylärbiologi analytisk kemi bioteknik lean instrument personal ansvar medarbetarsamtal lönesamtal leda planera arbete budget

we take you furtherRegion
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Sgqc0718

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb