Erfaren Ekonomiassistent till Falck

Vi söker för kunds räkning en erfaren och ansvarstagande ekonomiassistent till Falck Assistance Sverige. Vill du vara med och utvecklas på ett internationellt företag där koncernen växer?

Arbetsuppgifter
• Ansvara för påminnelseprocessen
• Ansvara för den gemensamma inkorgen där kunder och leverantörer hör av sig
• Leverantörsreskontra, hantera flöden samt kontera leverantörsfakturor, utfärda samt boka utgående betalningar
• Kundreskontra, hantera flöden samt boka inbetalningar

Kvalifikationer
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller har en akademisk examen inom ekonomi med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du arbetat i stora flöden. Du ska kunna uttrycka dig väl i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person ska du vara prestigelös, effektiv samt ha en förmåga att kunna arbeta självständigt. Vidare bör du kunna kom in snabbt i arbetsuppgifterna.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till förlängning, på minst 6 månader. Omfattningen är på heltid med start så fort som möjligt. Kontoret ligger ute på Lidingö.

Om företaget
Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950. Uppdraget för Falck har sedan de startade varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Falck Sverige har cirka 3000 anställda och omsätter omkring 2,5 miljarder SEK.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: ekfalck0518

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Nathalie Fernandez på: nathalie.fernandez@academicresource.se

Sökord: ekonomi ekonomiassistent leverantörsreskontra kundreskontra leverantörsfakturor kundfakturor fakturor betalningar kontera inbetalningar utbetalningar påminnelser leverantörer konsult

We take you further

Region
Lidingö

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
ekfalck0518

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb