Ekonomiassistent till Futuraskolan

Vi söker just nu en ekonomiassistent till Futuraskolan. Futuraskolan har ca 400 anställda och har förskolor och grundskolor med internationell inriktning. De är 3 stycken i ekonomigruppen och har huvudkontoret på Gärdet i Stockholm. Tjänsten är ett vikariat på heltid med start i mitten på november.


Arbetsuppgifter

• Leverantörsreskontra
• Lönehantering
• Utläggsredovisning
• Kontakt med enhetschefer
• Övriga uppgifter

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna en ekonomiassistent utbildning eller något liknande. Det är meriterande om du har arbetat med lönehantering tidigare men inget krav. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift eftersom båda språken kommer att användas i arbetet.
Som person är du självständig, flexibel, social och prestigelös.

Om organisationen
Futuraskolan driver internationella förskolor och skolor i Stockholmsområdet. Totalt omfattar verksamheten drygt 3 000 barn/elever.
Futuraskolans vision är att vara så bra att du och andra betraktar Futuraskolan som den bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. De vill som ingen annan skola förbereda dig för en global start i livet.

Tjänsten är ett rekryteringsvikariat på heltid med start i mitten på november och kommer att pågå under minst 1 år.
Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: fekass0918

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Isabelle Alderbrant. Isabelle.alderbrant@academicresource.se


Sökord: stockholm gärdet ekonomiassistent ekonom ekonomijobb ekonomi heltid leverantörsreskontra


We take you further

Region
Stockholm

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
fekass0918

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb