Ekonomiassistent inom Leverantörsreskontra till ett företag i Söderort

Vill du arbeta i ett bolag med fart och fläkt och hantera stora flöden? Är du driven och vill jobba i en bred tjänst inom leverantörsreskontra? Här har du en arbetsplats där mycket händer, ett bolag med trevliga lokaler och härliga kollegor.

Du blir en del i ett team om 5 personer, du rapporterar till Ekonomichefen, men det dagliga arbetet leds av teamleadern för leverantörsreskontran.

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår hantering av leverantörsfakturor, elektroniska leverantörsfakturahantering, påminnelser och inkasso, leverantörsbetalningar, behjälplig vid avstämningar, ansvara för att redovisningspolicys följs, samt övrigt förekommande uppgifter inom en leverantörsreskontra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ca 2 års erfarenhet en liknande tjänst som ekonomiassistent på ett större företag. Det är mycket meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi men inget krav. Du är van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är van att arbeta med stora flöden och trivs i en föränderlig miljö. Du har tidigare erfarenhet från ett eller flera stora affärssystem samt grundläggande kunskaper i Excel.

Som person är du social, positiv och flexibel. I ditt arbetssätt är du alltid noggrann och strukturerad samt håller deadlines. Du är van att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Du är en problemlösare och bidrar med din kompetens. Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i Västberga, strax söder om Stockholm city.

Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med omgående start samt avser heltid. Goda chanser till anställning för rätt person.

Om företaget
Företaget är en installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige och flera Skandinaviska länder. Omsättningen är på över 7 miljarder kronor och med mer än 5 000 medarbetare. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: ekass0218

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Hanan Toutoundji
hanan.toutoundji@academicresource.se

Sökord: ekonomiassistent reskontra redovisning leverantörsreskontra ekonom ekonomijobb ekonomi administration fakturor fakturering inkasso

We take you further

Region
Västberga

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
ekass0218

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb