Administrativ ekonomiassistent till Bostad Direkt

Vi söker just nu en administrativ ekonomiassistent till bostadsförmedlingsföretaget Bostad Direkt. Tjänsten är på heltid med start i slutet på augusti i fina lokaler mitt inne i city.


Arbetsuppgifter
• Kundreskontra
• Levreskontra
• Bankavstämningar
• Hantering av in- och utbetalningar
• Administrativa sysslor

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller motsvarande samt minst 2 års erfarenhet inom ekonomi. Du ska ha erfarenhet av bokföringssystem, helst Visma Administration. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Som person är du prestigelös, positiv, ansvarstagande, omtänksam, självständig, stresstålig och gillar att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta i team och du är flexibel, strukturerad och serviceinriktad.

Om organisationen
Bostad Direkt har lång erfarenhet av bostadsförmedling. De är experter på att förmedla bostäder i andra hand till privatpersoner och företag på ett tryggt och effektivt sätt.

Bostad Direkt är specialister på uthyrning och Sveriges ledande förmedlare av andrahandsbostäder. Sedan starten år 1994 har de erhållit en gedigen kunskap om hyresmarknaden samt om de juridiska frågor som berör uthyrning och bostadsförmedling. Att anlita Bostad Direkt är en trygghet för alla parter. Via deras stora hyresmarknad kan du snabbt och enkelt hitta en ny bostad eller hyra ut din egen bostad.

De är ett företag med bred och djup kompetens i området andrahandsuthyrning samt gedigen lokalkännedom i framförallt Stockholm.


Tjänsten är en rekrytering på heltid med start i slutet på augusti.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: bdekass0818

Frågor besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Isabelle Alderbrant. Isabelle.alderbrant@academicresource.se


Sökord: stockholm city ekonomiassistent ekonom ekonomijobb ekonomi administration heltid kundreskontra levreskontra


We take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Ekonomi

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
bdekass0818

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb