Administrativ chef med personalansvar till ideell organisation

Academic Resource söker nu en TF administrativ chef till ideell organisation, Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige. Roks är en ideell organisation som arbetar mot mäns våld mot kvinnor, tjejer och barn samt ger stöd till kvinnojourer och tjejjour. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 60 – 75% med start omgående eller enligt överenskommelse och fram till årsskiftet 2018/2019. För rätt person finns därefter möjlighet till vidare anställning. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Som TF administrativ chef kommer du arbeta med att verkställa av styrelsen beslut. I rollen är din viktigaste uppgift att:

• Ha ansvar för personalen med ansvar för arbetsmiljöarbetet
• Administrera styrelsens arbete
• Leda och fördela arbetet på kansliet

Som chef leder du arbetet tillsammans med de sex medarbetarna på kansliet. Du verkar för en professionell arbetsplats och en bra arbetsmiljö som är utvecklande och stimulerande för alla som arbetar där.

Kvalifikationer och erfarenhet
• Personal/HR utbildning eller motsvarande
• Minst 5 års erfarenhet av ledande roll med personalansvar
• Erfarenhet av proaktivt HR-arbete, inklusive att leda samverkans- och arbetsmiljöarbete
• Erfarenhet av arbete i ideella organisationer är meriterande

Vi söker dig som är självgående och ansvarstagande. Du är initiativrik, lyhörd, strukturerad och lösningsorienterad. Ditt sätt att leda skapar förtroende och trygghet hos medarbetarna och som person är du lugn och stabil, har hög integritet, är tydlig men också lätt att kommunicera och samarbeta med. Du har en stor personlig mognad och du delar Roks värderingar.

Om arbetsgivaren
Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige, är Sveriges största sammanslutning och medlemsorganisation för enbart kvinnojourer och tjejjourer. Vi finns för att stötta våra jourer i deras livsviktiga arbete, och för att driva nationell opinion kring deras frågor.


Är du den vi söker?


Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Rac0418

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se

we take you further


Region
Stockholm

Affärsområde
Administration

Typ av tjänst
Deltid

Referensnummer
Rac0418

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>


Lediga jobb