Kvalitetsingenjör till avdelningen för Sterility Assurance på läkemedelsföretag i Stockholm

Vi söker nu Kvalitetsingenjör till avdelning för Sterility Assurance till Läkemedelsföretag i Stockholm. Rollen innebär att utreda avvikelser på produktionshygien och uppdraget är en tillsvidareanställning.

I rollen som kvalitetsingenjör kommer fokus ligga på att leda och samordna utbildning av personal med avseende på kvalitetstänkande kring GMP. I rollen kommer man gemensamt med arbetsledning ansvara för implementering av cGMP med avseende på myndighetskrav.

Arbetsuppgifter:
• Delta i och utföra mikrobiologiska avvikelseutredningar, uppföljning av korrigerande och förebyggande åtgärder, CAPA, samt återkoppling till berörd personal.
• Vid behov delta i uppdrag och projekt samt vara stöd till befintlig produktion avseende mikrobiologisk kompetens.
• Vid behov vara stöd vid revidering och implementering av instruktioner.
• Delta, initiera och driva ändringsärenden.
• Medverka vid interna och externa inspektioner. Följa upp och rapportera av åtgärder efter interna och interna inspektioner.
• Planering av dagligt arbete samt regelbunden uppföljning. Medverkar i sambandscentralen vid myndighets- och kund inspektioner.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare samt relevant naturvetenskaplig utbildning. I den här rollen ser vi en person som är noggrann och fokuserad samt har en bra samarbetsförmåga.

Är du den vi söker?

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Ok0817

Frågor besvaras via mail av:
Fanny Sylwander
fanny.sylwander@academicresource.se
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se

Sökord: kvalitetsingenjör stockholm rekrytering läkemedel avvikelsehanterare produktion hygien capa mikrobiologi myndighet sterility assurance leda samordna gmp cgmp naturvetenskaplig


we take you further!

Region
Stockholm

Affärsområde
Life Science

Typ av tjänst
Heltid

Referensnummer
Ok0817

Ansökan
Sök tjänsten genom att klicka här >>